14 Nisan 2016 Perşembe

Telefon Uygulaması Pomodoro

    Bir önceki yazımda ders çalışma tekniklerinden şurada bahsetmiştim. Malumunuz teknoloji ile tanıştıktan sonra her işimizi telefon kullanarak halleder olduk. Açıkçası daha rahat ve kullanışlı olmasından dolayı telefon uygulamalarını ve teknolojiyi seviyor, yakından da takip etmeye çalışıyorum. Aşırı kullanımının defter, kalem gibi şeylerden uzaklaşmaya sebebiyet verdiği aşikar tabi ki. Tam tersi defter, kalem sevmeyenler içinse tam bir kolaylık!




    Ders çalışma tekniklerini öğrendik, iş zaman tutmak konusuna geldi ve biraz gevşek davranıyoruz. İşte bu aşamada Pomodora Times size yardımcı oluyor. Üstelik kullanımı oldukça basit. 
     
    Öncelikle gün içinde tamamlamayı düşündüğünüz Pomodoro'yı belirleyip, uygulamaya giriyorsunuz. Ayarlar kısmından istediğiniz zamanı, mola süresini ayarlayabilirsiniz. İlk pomodoranız bittiğinde sizi uyarıyor sonrasında mola sürenizi başlatabiliyorsunuz.
                               
                        

       Çalışma sürelerinizi gün bazında grafiğe dökülmüş halini de görebileceğiniz bu uygulamada, çalışmalarınızı kolaylıkla gerçekleştirebilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder