17 Aralık 2014 Çarşamba

Yeni Dizi: Forever


    Polisiye, aksiyon, bilim kurgu, dram gibi türleri sevenlerin bu diziye bayılacağına eminim. Henüz izlemediyseniz bir şans vermenin tam da zamanı. Forever bir şekilde ölümsüz olan ve bunun nasıl gerçekleştiğini çözmeye çalışan Dr. Henry Morgan'ın hikayesi.



Dr. Morgan, Newyork'un en gözde Adli Tabibidir. Bir çok cinayetin çözülmesine vesile olan engin bilgisi ve dikkatiyle değerlendirildiğinde sıradan bir polisiye dizisi gibi düşünülebilir. Hatta Sherlock Holmes'i aratmıyor da denilebilir ancak diziyi enterasan kılan Dr. Morgan'ın tam 200 yıl önce başına gelen enterasan olaydır. Mesleğini sırrını çözebilmek adına paravan olarak kullanan Dr. Henry Morgan, ölümsüzdür. Bir çok defa çok farklı şekillerde ölmüş olsa da her seferinde ilk öldüğü yaşta ve çıplak olarak denizin ortasında yeniden doğmaktadır.


Doktorumuzun bu küçük sırrını ikinci dünya savaşı sırasında evlat edindiği oğlu Abe dışında bilen gizli telefonlar aldığı bir kişi daha vardır. Kendisininde ölümsüz olduğunu söyleyen bu "hayran"ı bakalım ne gibi olaylara sebep olacak?


Filmde cinayetleri çözmesinde yardımcı olduğu dedektif Jo Martinez ve Lucas Wahl'da kendisine eşlik ediyor. Bakalım onlar bu sırrı ne zama öğrenecek?
Dizi tam sezon onayını alarak tam 22 bölüm yayınlanacak, şu sıralar 11. bölümü yayınlanan diziyi Cnbc-e'den de takip edebilirsiniz. Diziyi siz nasıl buldunuz?



2 yorum:

  1. Merak ettiğim bir dizi oldu. İlk fırsatta bakacağım. Blog dayanışmasından geliyorum. Ben de sizi bloguma beklerim. Sevgiler :)

    YanıtlaSil